Támogatónk az ABURA CONTACT

Beküldve: | Kategória: Aktuális.

Ahogy a harcművészet is jóval több annál, mint izmaid és elméd puszta fejlesztése, úgy az ABURA CONTACT tusfürdőnek sem csupán tested megtisztítása a célja.

A tusfürdő hatékony segítséged lesz a sportolás utáni testi-lelki regenerációban és felfrissülésben. A termék megálmodója sok éven át harcművészetet tanult, ezt a tudását pedig igyekezett kamatoztatni az ABURA fejlesztésénél is. Hogy ez hogyan lehetséges? Ámán Krisztiánnal beszélgettünk.

Ámán Krisztián átadja az ajándékcsomagokat a Gi Férfi Open 80+ kg kategória dobogósainak

Ámán Krisztián átadja az ajándékcsomagokat a Gi Férfi Open 80+ kg kategória dobogósainak

– A Kempo sok éven át egy nagyon fontos szerepet játszott az életemben, sokat tanultam és kaptam tőle, amit a mai napig kamatoztatok a mindennapi helyzetekben. Mintegy két évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem egy komolyabb edzés után, hogy szükségem van valamire, ami regenerálni képes egy-egy zúzósabb edzést követően, úgy, ahogy szellemileg, úgy lelkileg is. Természetközeli srác vagyok, hiszek a növényekben és a gyógyító erejükben. Sokkal többre hívatottak, mint azt a legtöbben gondolják – mesél a kezdetekről Krisztián.

– A küzdősportok jellegéből adódóan folyamatos bőrsérüléseknek vagy kitéve, ezért megalkottunk egy olyan krémtusfürdőt, amely természetes összetevői hámosító-, gomba-vírus-baktériumölő-, és fertőtlenítő hatásúak. Az ABURA CONTACT segítségedre lesz a regenerálódásban és a bőrfertőzések megelőzésében. A benne található illóolajok speciális kombinációja pezsdítő, energikus testérzetet hagynak maguk után a bőrödön – éppen mintha egy alpesi tó jéghideg vizében mártóztál volna meg – mondja a termék megalkotója, Ámán Krisztián.

Hozzáteszi: “Ha növények, akkor aromaterápia is. Csodálatos illatokat, ‘ízeket’ lehet kölcsönözni a növényektől, amik több mint ‘egyszerűen jó’ hatással vannak ránk, lelkünkre, elménkre. Ezt a rajongást elevenítettem meg az ABURA- ban, egy olyan tusfürdőt ‘dobtam’ össze ami, maga a természet és az ő segítő, frissítő ereje.”

A Gi Női Open kategória dobogósai az ajándék csomagokkal

A Gi Női Open kategória dobogósai az ajándék csomagokkal

– Mit jelent az ABURA szó?

– A nevét egy speciális szegfűszeg tartalmú olaj ihlette, amit a japán kardforgatók használtak, használnak a mai napig, hogy megvédjék a pengét a korrodálódástól. A harcművészet világa nemcsak arról szól, hogy legyőzd a másikat, hanem az ellenfeled tisztelete és az alázat is szerves része. Ez az alázat az ABURA CONTACT tusfürdő fejlesztése során is végig jelen volt: a nem ártás elve szerint ügyeltünk arra, hogy a termék semmilyen káros vegyi anyagot ne tartalmazzon. A természettel szemben érzett alázat is jelen van itt, hiszen ezen alapanyagok beszerzésével nem a káros vegyi anyagok nagyüzemi gyártását támogatjuk, hanem azokat a termelőket és cégeket, akik szintén a környezettudatosságot tartják szem előtt – hangsúlyozza a termék megálmodója.

– A harcművészet tehát már a tusfürdő nevében is jelen van…

– Igen, az ABURA ugyanis egy különleges fűszeres olajról kapta a nevét, amellyel egykor a szamuráj kardok tökéletes állapotát őrizték meg, ápolva a művészien kovácsolt acélpengét. Ezt a tiszta és hűvös energiát élheted át Te is amikor ezzel a kizárólag természetes anyagokból készült tusfürdővel fürdesz.

A Gi Férfi Open -80 kg kategória dobogósai az ajándék csomagokkal

A Gi Férfi Open -80 kg kategória dobogósai az ajándék csomagokkal

– Hogyan használjuk?

– A tusfürdőt víz alá tartva habosítsd fel, oszlasd el a tisztítani kívánt felületen, majd alaposan bő vízzel öblítsd le!A termék natúr kozmetikumhoz híven kevés felületaktív hatóanyagot tartalmaz, ám ha kedveled a dús, krémes habzást, szivaccsal vagy fürdőrózsával használd! Használat előtt a flakont érdemes felrázni, mivel a természetes anyagok sűrűsége, fizikai tulajdonsága eltérő, és ez márványossá teheti első ránézésre. Nem sokan tudják, hogy a natúr alapanyagok, tiszta olajok, a hőmérséklet változását is érzékenyen követik, melegben folyósabb, hidegben sűrűbb állagú lehet a krémtusfürdőnk amikor kiöntjük, de ez a minőségre semmilyen hatással nincs. A tusfürdő állagának esetleges megváltozása teljesen természetes jelenség, éppen ezért semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá pusztán azért, hogy ezt meggátoljuk.

– A természet tiszta ajándéka tehát az ABURA?

– Mivel prémium minőségű alapanyagokkal készült mindennapi használatra: nem tartalmaz parabéneket, kőolajszármazékot, szintetikus szín és illatanyagokat, SLS-t és egyéb egészségre ártalmas vegyszereket, így igen, mondhatjuk! – mosolyog Ámán Krisztián.

Az ABURA érzés

Az ABURA érzés

Hozzászólások lezárva.