Három érem Lisszabonban a BJJ EB-n

Beküldve: | Kategória: Aktuális.

Az International Brazilian Jiu Jitsu Federation által Lisszabonban 2014 január 23-26 között rendezett Európa Bajnokságon a Global Grappling bírói három érmet szereztek.

Szűcs Kristóf a 36 fős felnőtt kék öv 94 kg-os kategóriában indult és nem talált legyőzőre, öt győzelemmel aranyérmet szerzett! Szűcs Kristóf “IronMan” 2011 óta Grappling Világbajnok, és mostantól BJJ Európa Bajnok is!

Szűcs Kristóf BJJ Európa Bajnok

Szűcs Kristóf BJJ Európa Bajnok

Fekete Sándor a 6 fős Master3 lila öv 100 kg-os kategóriában indult, döntőbe jutott, ahol ezüstérmet szerzett! Fekete Sándor “BlackSzása” a Global Grappling technikai vezetője és nagyon impozáns eredménylistával rendelkezik: Grappling Világbajnok Gi-ben és NoGi-ben, BJJ Világbajnok Gi-ben, háromszoros BJJ Európa Bajnok és Pán-Amerika bajnok is.

Fekete Sándor BJJ EB ezüstérmes

Fekete Sándor BJJ EB ezüstérmes

Lakatos Sándor a 76 fős felnőtt kék öv 70 kg-os kategóriában indult és négy győzelemmel egészen a négy közé jutott, ahol a későbbi győztes angolai versenyző megállította, így bronzérmet szerzett! Lakatos “ebihal” Sándor 2010-ben Dakovo-ban a FILA Grappling Világbajnokságon Gi-ben és NoGi-ben is Világbajnok lett, éremgyűjteményébe immáron EB érem is tartozik.

Lakatos "ebihal" Sándor BJJ EB bronzérmes

Lakatos “ebihal” Sándor BJJ EB bronzérmes

A Global Grappling bírói közül indult még Galisz Péter Master2 korosztályban a fehér övesek között és az első fordulóban vereséget szenvedett.

Szűcs Kristóf, Max Carvalho, Fekete Sándor, Lakatos Sándor, Berkes László

Szűcs Kristóf, Max Carvalho, Fekete Sándor, Lakatos Sándor, Berkes László

Hozzászólások lezárva.