Két ezüst- és négy bronzérem a Világbajnokság első napján

Beküldve: | Kategória: Hírek.

Grappling Világbajnokság

Nagyon kemény szervezési időszak után két kisbusszal vágtak neki versenyzőink a közel egész napos útnak, hogy aztán minden akadályt legyőzve megérkezzenek és sikeresen beregisztráljanak a Világbajnokságra.

Regisztráció után

Regisztráció után

A magyar válogatott tagjai: Kovács Gábor csapatvezető, Csécsei Gergő edző, versenyzők: Szmolka Nikoletta, Varga Virág, Sági Cintia, Rőfi Gyula, Sándor József, Szőts Gábor, Pécsi Pál-Zoltán, Stágel György, Németh Krisztián, Sárkány Balázs, Sejkoczki Dávid, Gálik Máté, Takács Bendegúz, Máthé Ádám, Mészáros Márk.

Sándor József ezüstérem!

Sándor József ezüstérem!

A Világbajnokság menetrendje szerint az első napon, szeptember 29-én csütörtökön a fiatalok és a veteránok NoGi kategóriáit bonyolítják le, pénteken jön a Gi versenyszám. A felnőttek szombaton és vasárnap küzdenek szintén NoGi nap, Gi nap sorrendben.

Szőts Gábor ezüstérem, Pécsi Pál-Zoltán bronzérem!

Szőts Gábor ezüstérem, Pécsi Pál-Zoltán bronzérem!

Az első, NoGi napon nyolc versenyzőnk lépett pástra és öten érmet szereztek! Második lett Sándor József és Szőts Gábor, harmadik helyezést ért el Pécsi Pál-Zoltán, Sejkoczki Dávid, Gálik Máté és Takács Bendegúz. Gratulálunk a kiváló kezdéshez és kívánjuk, hogy versenyzőink sikeresen képviseljék hazánkat a Világbajnokságon!

Takács Bendegúz bronzérem!

Takács Bendegúz bronzérem!

Sejkoczki Dávid bronzérem!

Sejkoczki Dávid bronzérem!

Hozzászólások lezárva.