Keszthely 2018 Grappling Bajnokság beszámoló

Beküldve: | Kategória: Hírek.

Ismét új városban rendeztünk Liga fordulót, mégpedig Keszthelyen 2018. április 14.-én. A Keszthely 2018 Grappling Bajnokság házigazdája Sós György és a Küzdősport Szakosztály Bocfölde volt. Segített a megszervezésben Nagy Róbert és Marcali VSZSE, valamint Csősz-Tóth Norbert is. Köszönjük!

A Keszthely 2018 Grappling Bajnokság kiírása

Pillanatkép a megnyitóról

Pillanatkép a megnyitóról

A versenyre a nagyon nagy létszámú Budapest Open versenyt követő héten került sor, talán ennek tudható be, hogy a versenyre összesen 14 klub 74 versenyzője 135 nevezést adott le. Három tatamin bonyolítottuk le és Gi Open-t rendeztünk. A főbíró Merkert Zoltán, a versenyigazgató Berkes László, a bírái Puskás Boglárka, Lakatos Sándor, Vancsik Nándor, dr. Boromisza Péter, Sós György és Herle Zsolt voltak. Pástot vitt a kecskeméti, a keceli, bocföldei és a marcali képviselet. Köszönjük!

A terem látképe a lelátó tetejéről a verseny előtt

A terem látképe a lelátó tetejéről a verseny előtt

A versenyen indult klubok:
1. Tatami Centrum
2. Növényi Sportakadémia Sopron
3. Bács-Team
4. Pannon Harcművészeti Akadémia
5. Küzdősport Szako. Bocfölde
6. ZR Team Farkasok
7. MVSZSE KSZ – Marcali
8. Weapon Group SC
9. Jászberényi Birkózó Klub
10. ZR Team Keszthely
11. Koko Fight Club
12. Tigris Team
13. ZR Team Budaörs
14. ZR Team Székesfehérvár

A Keszthely 2018 Grappling Bajnokság nevezései

A ZR Team Keszthely csapatának szelfije a megnyitón

A ZR Team Keszthely csapatának szelfije a megnyitón

Az idei évad újdonsága, hogy Gi Grappling és NoGi Grappling versenyszámokban minden Liga forduló egyben kvalifikáció a Felnőtt Magyar Bajnokságra, melynek döntője 2018. szeptember 29.-én lesz pestszentimrei Sportkastélyban. A haladó felnőtt női és férfi kategóriákból lehet két-két főnek bejutni a döntőbe.

Gi Grappling versenyszámban ezen a fordulón kvalifikált férfi versenyzők:

Gi 71 kg.
Skáfár Bence – Koko Fight Club
Bernáth Bálint – ZR Team Székesfehérvár

Gi 77 kg.
Vajda Tamás – Növényi Sportakadémia Sopron

Gi 100+ kg.
Főczény Károly – Weapon Group SC
Hóti Barnabás – ZR Team Farkasok

NoGi Grappling versenyszámban ezen a fordulón kvalifikált férfi versenyzők

NoGi 71kg.
Szabó Tamás – Jászberényi Birkózó Klub

NoGi 77 kg.
Dénes Ákos – Növényi Sportakadémia Sopron
Vajda Tamás – Növényi Sportakadémia Sopron
Dajka Patrik – ZR Team Farkasok

A Gi Férfi Open 80+ kg. dobogója

A Gi Férfi Open 80+ kg. dobogója

A versenyen Gi Open-t rendeztünk. A Gi Open Férfi -80 kg. helyezettjei: első Benkő László (Bács-Team), második Skáfár Bence (Koko Fight Club), harmadik Dajka Patrik (ZR Team Farkasok) és Vajda Tamás (Növényi Sportakadémia Sopron) lett. Gratulálunk! A Gi Open Férfi 80+ kg. helyezettjei: első Horváth Ádám (Bács-Team), második Horváth Ferenc (ZR Team Farkasok), harmadik Táp Ferenc (Növényi Sportakadémia Sopron) és Németh Lajos (ZR Team Farkasok) lett. Gratulálunk! Az első helyezettek a Scitec Nutrition táplálékkiegészítő csomagját kapták különdíjként. Köszönjük a támogatást!

A Keszthely 2018 Grappling Bajnokság végeredménye

Lakatos Sándor mérkőzést vezet

Lakatos Sándor mérkőzést vezet

Az International Jiu Jitsu Alliance a mai versenyre is felajánlotta a különdíjakat. A Legeredményesebb Gyermek Versenyző Farkas Ferenc (Bács-Team), a Legeredményesebb Női Versenyző Szabó Vivien (ZR Team Budaörs) és a Legeredményesebb Férfi Versenyző Horváth Ádám (Bács-Team) lett! A versenyen legtöbb rangsor pontot a Bács-Team szerezte (42 pont) második a Tatami Centrum (28 pont), harmadik a Küzdősport Szako. Bocfölde (25 pont) lett. Köszönjük a támogatást és gratulálunk a díjazottaknak!

A legeredményesebb klub a Bács-Team lett

A legeredményesebb klub a Bács-Team lett

A következő fordulónk 2018. május 26.-án lesz Kecskeméten. Ez lesz a 2017/2018-as tanév Grappling Diákolimpia Gi Grappling és NoGi Grappling versenyszámokban az Ifjúsági 1,2 és a Junior 1,2 korosztályoknak. Itt NoGi Open-t rendezünk, újra lesz ring és Kesztyűs Expert kategória! Kiírás itt. A nevezési lehetőség május 12.-én nyílik meg, a nevezési határidő május 23. szerda! Jó felkészülést kívánunk!

A kecskeméti verseny plakátja

A kecskeméti verseny plakátja

Hozzászólások lezárva.