Debrecen 2017 Grappling Bajnokság – beszámoló

Beküldve: | Kategória: Hírek.

A verseny helyszíne az Agrár Centrum csarnoka

A verseny helyszíne az Agrár Centrum csarnoka

Debrecenben negyedszerre, az Egyetemi Agrár Centrum csarnokában pedig harmadszorra rendeztünk Liga fordulót. A házigazda a Combat Club Debrecen és Szőllősi László volt ismét, köszönjük. Az érdeklődés Debrecenben töretlen, a nevezések száma évről évre emelkedett, a mai napra elérte a 333-at.

A résztvevő klubok egy része

A résztvevő klubok egy része

A megnyitón két kellemes kötelességünknek is eleget tettünk az elmaradásunk miatt. Itt adtuk át az Év Felfedezettje 2016 plakettet Koleszár Evelinnek, a Miskolci Ju Jitsu Egyesület versenyzőjének, illetve a Kistelek 2016 Bajnokság Legeredményesebb Gyermek versenyzőjének, Horváth Dominiknak (Küzdősport Szakosztály Bocfölde) a különdíjat. Két fejlesztést is bejelentettünk, ezentúl a mérkőzés végén láthatjuk az adott kategória állását, illetve teszt jelleggel ezentúl előre közöljük az egész napos mérkőzésbeosztást.

Fekete Sándor győztest hirdet

Fekete Sándor győztest hirdet

A szokásoknak megfelelően a főbíró Kovács Gábor, a versenyigazgató Berkes László volt, bíráskodtak Merkert Zoltán, Fekete Sándor, Vancsik Nándor, Lakatos Sándor, dr. Boromisza Péter, Herle Zsolt, Sós György. Pástot vitt a hatvani, a kecelei, a kecskeméti és a házigazda klub. Köszönjük a segítséget!

Barátkozás

Barátkozás

A versenyen indult klubok:
1. Jászberényi Birkózó Klub
2. Miskolci Ju Jitsu Egyesület
3. Nyíregyházi Ju Jitsu Klub
4. Szegedi Küzdősport Klub
5. Warrior Gym Debrecen
6. Fight Club Marghita
7. Combat Club – ZR Team Debrecen
8. Kuzuri Gym Nitra
9. Ronin Fight Academy
10. Tasko Fighting
11. Bács-Team
12. Carlson Gracie 302 Team
13. Egyéni nevezés
14. Forge ZR Team
15. ZR Team Nyíregyháza
16. HKSE
17. Independent MMA
18. Musashi Jitsu
19. Kismészáros Kempo SE
20. Pitbull Debrecen
21. Tatami Centrum
22. Küzdősport Szako. Bocfölde
23. Imrik Egyesület
24. Aladin Hero Team
25. Fox Sport Egyesület
26. Koko Fight Club
27. ZR Team Hungary

Egy jól elkapott pillanat

Egy jól elkapott pillanat

A versenyen Gi Open volt, a dobogósok kupát, az első helyezettek Scitec Nutrition ajándékcsomagot is kaptak. A Gi Női Open helyezettjei: első Puskás Boglárka (Koko Fight Club), második Korda Borbála (Forge ZR Team). A Gi Open -80 kg helyezettjei: első Vida György (ZR Team Nyíregyháza), második Schneider János (Bács-Team), harmadik Skáfár Bence (Koko Fight Club). A Gi Open 80+ kg helyezettjei: első Stétz Dániel (Szegedi Küzdősport Klub), második Horváth Ádám (Bács-Team), harmadik Riger Olivér (Forge ZR Team). Gratulálunk és köszönjük a támogatást!

NoGi Grappling

NoGi Grappling

Az International Jiu Jitsu Alliance a mai versenyre is felajánlotta a különdíjakat. A Legeredményesebb női versenyző: Koleszár Evelin – Miskolci Ju Jitsu Egyesület, a Legeredményesebb gyermek versenyző: Horváth Dominik – Küzdősport Szako. Bocfölde, Legeredményesebb férfi versenyző: Sejkoczki Dávid – Miskolci Ju Jitsu Egyesület! A versenyen legtöbb rangsor pontot a Miskolci Ju Jitsu Egyesület szerezte (99 pont), második a Küzdősport Szakosztály Bocfölde (49 pont), harmadik a Bács-Team (30 pont) lett. Gratulálunk!

Kesztyűs Küzdelem

Kesztyűs Küzdelem

Ez volt az utolsó forduló a Magyar Bajnokság előtt. A 2017 évi Grappling Magyar Bajnokságot március 11-én szombaton és 12-én vasárnap fogjuk megrendezni a Pestszentimrei Sportkastélyban. A szombat a gyermekeké, azaz a Manó – Ifjúsági 2 korosztályé, a vasárnap pedig a felnőtteké, azaz a Junior – Senior korosztályoké. Mindenkit szeretettel várunk!

A 2017 évi Grappling Magyar Bajnokság plakátja

A 2017 évi Grappling Magyar Bajnokság plakátja

Hozzászólások lezárva.