Előzetes nevezési rendszerünk

Beküldve: | Kategória: Versenyrendszer.

A versenyeinken csak előzetes nevezést fogadunk el és a nevezési díjat is előre kell utalni. A verseny helyszínén nevezést és fizetést nem fogadunk el, az előzetesen kialakult kategóriák ott már nem módosíthatók. Szombati verseny esetén szerda éjfél a nevezési határidő. A nevezés lépéseit és határidőit foglaljuk össze a következőkben.

Regisztráció –> Előzetes nevezések –> Lezárt nevezések –> Végleges nevezések

A nevezés 12 pontja

1. Regisztráció: A klubot és a klubvezetőt központilag regisztráljuk. A klubvezető kap belépési lehetőséget és ő regisztrálja a versenyzőket.

2. A nevezés leadása: a verseny előtt két héttel nyílik meg a nevezési lehetőség és három nappal előtte (szombati verseny esetén szerda éjfélkor) zárul.

A regisztráció és a nevezés pontos legyen! A rögzített nevezést a nevezési határidő végéig lehet módosítani.

3. A nevezési díj utalása: a versenykiírásban megadott számlára szerdáig kell utalni a nevezést.

Az utalás megjegyzésébe be kell írni a verseny és a klub (versenyző) nevét. Példa utalás megjegyzésre: Kiskőrösi Budo SE, 10 db. nevezés az I. Global Kupára. Az utalt összeg egyezzen meg a nevezésben megadott összeggel! Akik az utolsó nap utalnak, küldjék el az utalás banki igazolását is.

4. A nevezések közlése: a rendben leadott és fizetett nevezéseket folyamatosan közöljük a honlapunkon.

Kísérd figyelemmel a nevezéseket! A verseny hetében a honlapunkon verziószámmal és időponttal jelezve folyamatosan közöljük a nevezéseket.

5. Az előzetes nevezések leellenőrzése. Ellenőrizd le, hogy feltettük és jól tettük fel a nevezésedet!

Ha visszaigazoltuk a nevezésed és utaltad a nevezési díjat, ennek ellenére nem jelent meg a nevezésed, jelezd ezt a nevezes@globalgrappling.hu mail címre! Ellenőrizd le a neveket! A név így jelenik meg majd az oklevélen is. Nézd meg, hogy valóban abba a kategóriába tettük a versenyzőidet, mint amibe nevezni szeretnéd őket! Ha nincs meg minden nevezés, vagy nem ott vannak, ahol kellene, akkor ellenőrizd, hogy a küldött nevezésed is tényleg jó, mert lehet, hogy abban van a hiba.

6. Csütörtök 10 óráig itt a honlapon fenn lesznek a lezárt nevezések!

A nevezések lezárása után új versenyzőt már nem fogadunk és új kategóriát már nem képzünk! Nevezett versenyző még nevezhet ill. átsorolhat másik kategóriába, ahol van már versenyző.

7. Csütörtök a korrekciós nap! Ekkor lehet leadni kiegészítő nevezéseket! Cél a kialakult kategóriák létszámának növelése.

A korrekciós lehetőség automatikusan nyílik meg a honlapon. Szerda éjfélkor és csütörtök éjfélig tart. Új versenyzőt már nem lehet nevezni és új kategória sem képezhető! Olyan másik kategóriába lehet kiegészítő nevezést leadni, ahol már van versenyző.

8. Ugyancsak csütörtökön, a korrekciós napon lehet intézni az átsorolásokat is! Cél az egy klubos kategóriák számának a csökkentése.

Átsorolni nem kötelező! Azokat a versenyzőket lehet átsorolni, akik egy klubos kategóriában vannak. Olyan másik kategóriába lehet átsorolni, amelyben a versenyző megfelel a nevezési feltételeknek. AZ átsorolási lehetőséget automatikusan ajánlja fel a program.

9. A korrekciós időszak lezárta után péntek hajnalban megtörténik az automatikus összevonás és a sorsolás!

Az automatikus összevonás célja az egy klubos kategóriák számának a csökkentése. A sorsolás során a program elveti azokat a párosításokat, amikor az első fordulóban egy klubból nevezők kerülnek össze.

10. Másnap, pénteken 10 óráig jelentetjük meg itt a honlapon a végleges nevezéseket!

A véglegesített nevezések tartalmazzák az automatikus összevonásokat a sorsolásokat is. A végleges nevezések kategóriáin nem lehet változtatni. A verseny előtt való nap tehát mindenki láthatja, hogy melyik kategóriában hányan vannak és ki kivel mérkőzik az első mérkőzésén.

11. Ezután lehet kérni kategória visszavonásokat. Cél az egy klubos kategóriák számának csökkentése.

A visszavonást pénteken 16 óráig lehet kérni. Azt a kategóriát lehet visszavonni, amelyben csak egy klubból vannak versenyzők, függetlenül a kategória létszámától. A visszavont kategória nevezési díját beszámítjuk a következő versenyen.

12. A verseny napján minden kategóriát úgy rendezünk meg, ahogy azt az előző napon közöltük.

Nem lehet magasabb súlykategóriába átkerülni és ott indulni! A négy fős kategóriából sem lesz három fős körmérkőzéses attól, hogy az egyik versenyző nem jön el. A hiányzó, vagy a súlyát nem hozó versenyző természetesen helyezést sem érhet el.

Hozzászólások lezárva.