Összefogás a Grappling Diákolimpiáért!

Beküldve: | Kategória: Hírek.

Grappling Diákolimpia 2018. május 26. Kecskemét

Grappling Diákolimpia 2018. május 26. Kecskemét

Összefogás a Grappling Diákolimpiáért!

A harmadik Grappling Diákolimpiát rendezi meg a Magyar Grappling Szövetség. Az idei évtől kezdve önállóan tesszük ezt, a Magyar Birkózó Szövetségtől függetlenül. Ez azt jelenti, hogy nekünk is teljesítenünk kell azt a követelményt, hogy legalább 300 diák vegyen részt rajta. A Magyar Diáksport Szövetséggel megállapodtunk egy három lépcsős programtervben, melynek lényege, hogy 2020.-ig fokozatosan érjük el ezt a létszámot.

Már az idei évben is lényeges létszámbeli növekedést kell azonban felmutatnunk ahhoz, hogy jövőre is megrendezhessük! A Diákolimpia bevállalása egy Szövetségnek komoly felelősség, komoly döntés. A grappling, ju-jitsu, bjj ágazatokban versenyzőknek ma ez az egyetlen lehetősége, hogy Diákolimpián részt vegyenek. Mindannyiunk érdeke, hogy ez a lehetőség a jövőben is megmaradjon, sikerüljön teljesíteni a vállalásunkat!

Egy hónapja az I. Ju-Jitsu Budapest Open nemzetközi versenyen már sikert hozott a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség, a Magyarországi Brazil Jiu-Jitsu Sportszövetség és a Magyar Grappling Szövetség összefogása. Ismételjük meg ezt újra! Ismét itt egy nemes cél, melynek érdekében bizonyíthatjuk, hogy képesek vagyunk az összefogásra!

Budapest, 2018. május 7.

Kovács Gábor elnök
Magyar Grappling Szövetség

Grappling Diákolimpia 2018. május 26. Kecskemét – Hivatalos versenykiírás

Tudnivalók a Grappling Diákolimpiáról

Korosztályok: A 2017/2018 tanévi Grappling Diákolimpiát Ifjúsági 1,2 és Junior 1,2 (1999 és 2006 közötti születési évek) korosztályoknak rendezzük meg. A Gyermek 2 korosztályú versenyzők (2007, 2008) nevezhetnek az Ifjúsági 1 korosztályba.
Nevezés módja: A versenyre a nevezést a klubvezetők adják le a szokott módon. Mindegyik nevezést, a diákolimpiai és a nem diákolimpiai nevezéseket is. De: a Grappling Diákolimpiára a tanulókat a testnevelő tanárok is nevezik a Magyar Diáksport Szövetség webes felületén. Ezért a klubvezetők küldjék el a tanulókkal nevezésenként a kitöltött nevezési adatlapot a testnevelő tanároknak.
Kizárólagosság: Csak azok a nevezések igazolhatók a Magyar Diáksport Szövetségnél, melyeket a testnevelő tanárok is leadtak!
Nevezésszám: A Grappling Diákolimpiára mind a Gi Grappling, mind a NoGi Grappling számban csak 1-1 nevezés adható le.
Iskola: A klubvezetők a tanulók adatainál töltsék ki az Iskola mezőt is!
Nevezési díj: A Diákolimpiára nevezésre 2.500 Ft-ot kell utalni fejenként egy és két nevezés esetén is. Ez a nevezési díj a helyszínen is fizethető.

Hozzászólások lezárva.